Uporabnike storitev obveščamo, da lahko podatke o stanju vodomera za mesec junij 2024 sporočite preko spletne aplikacije ''Moja komunala'' ter preko odzivnika od 25.6. do 2.7.2024.

E-račun

Račun za storitve Javnega podjetja Komunala Zagorje lahko prejemate tudi v elektronski, to je brezpapirni obliki, in sicer na želeni elektronski naslov, v spletno aplikacijo ''moja komunala''  ali direktno v svojo spletno banko. E-račun je prijazen do okolja, enostaven za uporabo in enakovredno nadomešča račun, ki ga trenutno prejemate s klasično pošto. S prijavo nanj spremenite le način, na katerega račun prejmete, vsebina računa pa je enaka papirni različici. V kolikor pa želite, da vaša banka poravna vaše obveznosti za storitve JP Komunala, pa je potrebno izpolniti tudi obrazec za direktno obremenitev, katerega najdete na povezavi obrazec SEPA.

Na e-račun se naročite tako, da izpolnite in podpišete obrazec ''Vloga za izdajo e-računa na povezavi , ter jo skenirano posredujete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , tiskano pa lahko pošljete po klasični pošti ali osebno prinesete na naslov JP Komunala Zagorje, d.o.o., Cesta zmage 57, 1410 Zagorje ob Savi.

Navodila za prijavo na e-račun v mBills najdete na povezavi https://www.komunala-zagorje.si/e-komunala/mbills.html.

Kako se odjavim od prejemanja e-računa

V primeru preklica prejemanja e-računa na vaš e-naslov, v spletno aplikacijo ''moja komunala'' in v spletno banko,  nam posredujete pravilo izpolnjeno vlogo ''Preklic vloge za izdajo e-računa in ponovna prijava na papirnati račun'' . Preklic prejemanja e-računa v mBills pa uredite na njihovem portalu.

 Na povezavi odprete in izpolnite vlogo, jo natisnete in podpisano pošljete na naslov družbe: Cesta zmage 57, 1410 Zagorje ob Savi

pdf ikona word ikona2  Vloga za izdajo e-računa

pdf ikona word ikona2 Preklic vloge za izdajo e-računa

 pdf ikona          Splošni pogoji za poslovanje z e-računom podjetja KOMUNALA ZAGORJE d.o.o.