Sporočanje stanja vodomera je možno od 25. dne v mesecu do 2. dne v naslednjem mesecu, spletni dostop MOJA KOMUNALA .

Z e-računom v mBills denarnici bo plačevanje računov Komunale Zagorje cenejše in enostavnejše!

Račune za storitve lahko po novem prejmete tudi v mobilno denarnico mBills in se poslovite od papirnatih izpiskov, ki se vse preradi izgubijo med reklamnimi letaki. Razlogov v prid poslovanja z e-računi v mBills denarnici je veliko, uporabniki pa njimi največkrat izpostavijo:

  • Prejem in plačilo e-računa v mBills je brez provizij. Plačilo e-računa v mBills denarnici je v nasprotju z večino finančnih institucij brezplačno.
  • Naročilo ne e-račune opravite kar v mBills. Brez obiskov poslovalnic ali telefonskih klicev. To storite takrat, ko vam najbolj ustreza.
  • Dokazilo in arhiv plačanih e-računov hranite v mBills in vam je vedno na voljo. Po potrebi si ga lahko kadarkoli posredujete tudi na svoj e-naslov, če potrebujete dokazilo.
  • Poslovanje z e-računi je pregledno. Vsak račun uporabnik pred plačilom najprej pregleda in ga potrdi, ter je tako vedno na tekočem z računi, ki so že oz. še niso plačani.
  • Poslovanje z e-računi je bolj ekološko. Večina poslovanja se počasi usmerja na sodobne tržne poti tudi v skrbi za okolje.

Na prejem e-računa v denarnici mBills se naročite povsem enostavno. V nastavitvah izberete Prijave na e-račune ter dodate e-račun Komunale Zagorje. Vpišite referenčno številko, ki jo lahko najdete tudi na zadnjem prejetem računu, in prijavo potrdite z gumbom »dodaj«. Možnost naročila na e-račune vam mBills ponudi tudi, če boste račun plačali s funkcijo Slikaj in plačaj.

Če še niste uporabnik mBills denarnice, si jo enostavno prenesite iz mobilne trgovine Google Play, AppStore ali Huawei App Gallery. Več o mBills najdete na www.mbills.si

https://www.mbills.si/